Puberruil: IJshockeyen tot in de late uurtjes vindt niet iedereen leuk (video)

Puberruil: IJshockeyen tot in de late uurtjes vindt niet iedereen leuk (video)

Dinsdag 24 mei 2022 om 15:41

Jan Kooijman is elke dinsdag te zien in het programma Puberruil. Vanavond zien we een nieuwe aflevering waarin twee pubers een weeklang van leven ruilen. Bekijk hieronder de eerste beelden van de aflevering van 24 mei waarin tot de late uurtjes wordt gesport.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Puberruil</em>: IJshockeyen tot in de <em>late uurtjes</em> vindt niet iedereen leuk (video) Jan Kooijman is elke dinsdag te zien in het programma Puberruil. Vanavond zien we een nieuwe aflevering waarin twee pubers een weeklang van leven ruilen. Bekijk hieronder de eerste beelden van de aflevering van 24 mei waarin tot de late uurtjes wordt gesport. Tekst gaat verder onder de video. IJshockeyenIn deze aflevering zien we hoe een puber moeite heeft met sporten tot in de late uurtjes. De jongen ruilt een week van leven en moet met een ijshockey team mee doen: "Zijn we dan rond 01:00 uur thuis?", vraagt hij zich af. Bekijk een fragment hierboven. Puberruil is elke dinsdag rond 21:00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Puberruil terugkijken bij Gids.tv. Puberruil: Luchtalarm waarschuwt bewoners voor etenstijd (video) Bekijk deze video » Puberruil: Epilepsie maakt het voor deze jongen moeilijk om bij de 'kudde' te horen (video) Bekijk deze video »

IJshockeyen
In deze aflevering zien we hoe een puber moeite heeft met sporten tot in de late uurtjes. De jongen ruilt een week van leven en moet met een ijshockey team mee doen: "Zijn we dan rond 01:00 uur thuis?", vraagt hij zich af. Bekijk een fragment hierboven.

Puberruil is elke dinsdag rond 21:00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Puberruil terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's