Video: dodental Gaza stijgt tot boven de 8000 na Israëlische luchtaanvallen

Video: dodental Gaza stijgt tot boven de 8000 na Israëlische luchtaanvallen

Zondag 29 oktober 2023 om 17:17

Israëlische luchtaanvallen hebben grote schade aangericht in Gaza-stad. Dronebeelden laten zien hoe erg de situatie is na een nieuwe aanval op zondagochtend in Deir al-Balah, in het hart van de Gazastrook.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>dodental Gaza</em> stijgt tot boven de <em>8000</em> na <em>Israëlische luchtaanvallen</em> Israëlische luchtaanvallen hebben grote schade aangericht in Gaza-stad. Dronebeelden laten zien hoe erg de situatie is na een nieuwe aanval op zondagochtend in Deir al-Balah, in het hart van de Gazastrook. Tekst gaat verder onder de video. Dodental GazaHet ministerie van Volksgezondheid in Gaza, dat wordt geleid door Hamas, heeft gemeld dat het totale dodental in Gaza als gevolg van de oorlog tussen Hamas en Israël is gestegen naar 8005. Het is belangrijk op te merken dat deze beweringen niet onafhankelijk kunnen worden geverifieerd, maar ze worden wel als betrouwbaar beschouwd door verschillende hulporganisaties. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Fotograaf Motaz Azaiza enorm populair als nieuwsbron vanuit Gaza (video) Bekijk deze video » Mark Rutte spreekt Europese Raad toe: 'Hulp voor Gaza moet massief omhoog' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: dodental Gaza stijgt tot boven de 8000 na Israëlische luchtaanvallen

Dodental Gaza
Het ministerie van Volksgezondheid in Gaza, dat wordt geleid door Hamas, heeft gemeld dat het totale dodental in Gaza als gevolg van de oorlog tussen Hamas en Israël is gestegen naar 8005. Het is belangrijk op te merken dat deze beweringen niet onafhankelijk kunnen worden geverifieerd, maar ze worden wel als betrouwbaar beschouwd door verschillende hulporganisaties.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's