Britt Dekker over Europees kampioenschap dressuur: 'Mega gaaf om dat samen met je paard te doen!'

Britt Dekker over Europees kampioenschap dressuur: 'Mega gaaf om dat samen met je paard te doen!'

Maandag 30 oktober 2023 om 10:08

Britt Dekker mag zich voortaan Europees kampioen Dressuur noemen, na het winnen van twee prijzen: 'De dressuursport bestaat altijd uit twee onderdelen, namelijk de gewone proef en de kuur op muziek en die twee onderdelen samen maken het eindklassement. En met die twee onderdelen samen ben ik Europees kampioen geworden', vertelt ze aan Shownieuws.

'Mega gaaf moment'
Zondagavond volgde een afscheidsceremonie: 'Dan hoor je op het podium het volkslied en dan heb je nog een ereronde met je medaille om. Dat is altijd wel echt een mega gaaf moment en dan krijg je ook echt een kick omdat je het echt samen met je paard doet', aldus een dolblije Britt.

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Britt Dekker over <em>Europees kampioenschap dressuur</em>: 'Mega gaaf om dat samen met je paard te doen!' Britt Dekker mag zich voortaan Europees kampioen Dressuur noemen, na het winnen van twee prijzen: 'De dressuursport bestaat altijd uit twee onderdelen, namelijk de gewone proef en de kuur op muziek en die twee onderdelen samen maken het eindklassement. En met die twee onderdelen samen ben ik Europees kampioen geworden', vertelt ze aan Shownieuws. 'Mega gaaf moment'Zondagavond volgde een afscheidsceremonie: 'Dan hoor je op het podium het volkslied en dan heb je nog een ereronde met je medaille om. Dat is altijd wel echt een mega gaaf moment en dan krijg je ook echt een kick omdat je het echt samen met je paard doet', aldus een dolblije Britt. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook Britt Dekker is Europees kampioen in Parijs: 'Ik kreeg helemaal een kick' (Shownieuws) Bekijk deze video » Renze Klamer verzucht: 'Hoe kun je de reactie van Israël op Gaza nog proportioneel noemen?' (video) Bekijk deze video » Roxane Knetemann getrouwd met grote liefde Wim: bekijk de beelden Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's