Heftige beelden: Love Island-Donny deelt beelden na auto-ongeluk

Heftige beelden: Love Island-Donny deelt beelden na auto-ongeluk

Heftige beelden: Love Island-<em>Donny</em> deelt beelden na auto-ongeluk Donny, die deelnam aan het programma Love Island is afgelopen weekend met 'de schrik vrijgekomen' na een auto-ongeluk dat laat de realityster weten via Instagram. Bekijk de beelden van zijn auto in de Shownieuws-video hierboven. "Koester elke dag"Donny legt uit: “Na een gezellige avond zat ik in de auto bij te praten met mijn beste vriend Noen. Terwijl we geparkeerd stonden, scheurden er twee auto’s voorbij, elkaar uitdagend om te zien wie er sneller was.” (...) “Een van hen verloor de controle over het stuur en reed vol tegen ons aan. De bestuurder is opgepakt omdat hij te veel had gedronken. Wat als mijn vriend net op dat moment uit was gestapt?”, aldus Donny die een ander scenario schetst. (...) “Gelukkig zijn we er goed van af gekomen, al hebben we beiden wel last van onze rug en heupen.” Donny sluit zijn story af met de woorden: “Koester elke dag!” Bekijk de Shownieuws-video hierboven. Bekijk ook Duitse pers valt over Sylvie Meis heen na blunders in Love Island (Shownieuws) Bekijk deze video » Video: Sylvie Meis valt voor charmes van Nederlandse multimiljonair Wim Beelen Bekijk deze video »
Show :
Maandag 30 oktober 2023 om 14:18

Donny, die deelnam aan het programma Love Island is afgelopen weekend met 'de schrik vrijgekomen' na een auto-ongeluk dat laat de realityster weten via Instagram. Bekijk de beelden van zijn auto in de Shownieuws-video hierboven.

"Koester elke dag"
Donny legt uit: “Na een gezellige avond zat ik in de auto bij te praten met mijn beste vriend Noen. Terwijl we geparkeerd stonden, scheurden er twee auto’s voorbij, elkaar uitdagend om te zien wie er sneller was.” (...) “Een van hen verloor de controle over het stuur en reed vol tegen ons aan. De bestuurder is opgepakt omdat hij te veel had gedronken. Wat als mijn vriend net op dat moment uit was gestapt?”, aldus Donny die een ander scenario schetst. (...) “Gelukkig zijn we er goed van af gekomen, al hebben we beiden wel last van onze rug en heupen.” Donny sluit zijn story af met de woorden: “Koester elke dag!”

Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's