Vivé slaat zus Claire: wanhopige Maxime Meiland deelt de video

Vivé slaat zus Claire: wanhopige Maxime Meiland deelt de video

Vivé slaat zus Claire: wanhopige <em>Maxime Meiland</em> deelt de video Maxime Meiland deelt dinsdagochtend beelden vanuit een ziekenhuis. Ze gaat op ziekenbezoek met dochters Claire en Vivé en haar man Leroy Molkenboer. De meiden zijn wild aan het slaan met ballonnen. Maxime en Leroy maken zich zorgen over het lawaai dat ze zullen maken. Bekijk de Instagram Story hierboven. Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Maxime Meiland geeft rijles aan Martien: "Stop! Zij hebben voorrang" Bekijk deze video » Maxime Meiland over toekomstige verhuizing: 'Willen we privé houden' (video) Bekijk deze video »
Show :
Vivé slaat zus Claire: wanhopige Maxime Meiland deelt de video
Dinsdag 31 oktober 2023 om 09:53

Maxime Meiland deelt dinsdagochtend beelden vanuit een ziekenhuis. Ze gaat op ziekenbezoek met dochters Claire en Vivé en haar man Leroy Molkenboer. De meiden zijn wild aan het slaan met ballonnen. Maxime en Leroy maken zich zorgen over het lawaai dat ze zullen maken. Bekijk de Instagram Story hierboven.

Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's