'Prinses Mabel verliest meer dan 300 miljoen euro in één jaar, vermogen gehalveerd'

'Prinses Mabel verliest meer dan 300 miljoen euro in één jaar, vermogen gehalveerd'

Dinsdag 31 oktober 2023 om 10:38

In de nieuwe Quote 500 valt te lezen dat prinses Mabel nou niet echt een florissant financieel jaar achter de rug heeft. Ze zag haar vermogen, volgens het blad, slinken van zo'n 680 naar 330 miljoen euro en dat heeft alles te maken met haar aandelen in het betaalverwerkingsbedrijf Adyen. De koers daarvan stortte in augustus namelijk zo ongeveer letterlijk in elkaar na tegenvallende resultaten en het herstel laat nog altijd op zich wachten.

Hieronder zie je, in een tweet van Menno Swart, dat de Oranjes juist een plaats gestegen zijn in de Quote 500. Daar weer onder zie je alles over de euforie die er rond Adyen ontstond tijdens de beursgang.

'Prinses <em>Mabel</em> verliest meer dan 300 miljoen euro in één jaar, vermogen gehalveerd' In de nieuwe Quote 500 valt te lezen dat prinses Mabel nou niet echt een florissant financieel jaar achter de rug heeft. Ze zag haar vermogen, volgens het blad, slinken van zo'n 680 naar 330 miljoen euro en dat heeft alles te maken met haar aandelen in het betaalverwerkingsbedrijf Adyen. De koers daarvan stortte in augustus namelijk zo ongeveer letterlijk in elkaar na tegenvallende resultaten en het herstel laat nog altijd op zich wachten. Hieronder zie je, in een tweet van Menno Swart, dat de Oranjes juist een plaats gestegen zijn in de Quote 500. Daar weer onder zie je alles over de euforie die er rond Adyen ontstond tijdens de beursgang.
Nieuws :
'Prinses Mabel verliest meer dan 300 miljoen euro in één jaar, vermogen gehalveerd'

Actuele video's

Meer actuele video's