Veel bekende sterren op rode loper bij uitreiking Ballon d'Or en één grote afwezige (Shownieuws)

Veel bekende sterren op rode loper bij uitreiking Ballon d'Or en één grote afwezige (Shownieuws)

Dinsdag 31 oktober 2023 om 14:15

In Shownieuws aandacht voor de uitreiking Ballon d'Or 2022/2023 in Parijs. Op de rode loper was het een komen en gaan van veel bekende sterren.

Afwezige
Aitana Bonmati was de gedoodverfde winnares bij de vrouwen. Voor de achtste keer ging bij de mannen de award naar Lionel Messi. In de studio bespreekt het panel of zij de terechte winnaars zijn maar ook wie de grote afwezige was...

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Veel bekende sterren op rode loper bij uitreiking <em>Ballon d'Or</em> en één grote afwezige (<em>Shownieuws</em>) In Shownieuws aandacht voor de uitreiking Ballon d'Or 2022/2023 in Parijs. Op de rode loper was het een komen en gaan van veel bekende sterren. AfwezigeAitana Bonmati was de gedoodverfde winnares bij de vrouwen. Voor de achtste keer ging bij de mannen de award naar Lionel Messi. In de studio bespreekt het panel of zij de terechte winnaars zijn maar ook wie de grote afwezige was... Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook Zien: Kim Kardashian en zoon stralen bij eerste Inter Miami-wedstrijd Messi Bekijk deze video » Een droom die uitkomt: zoontje van Wesley Sneijder ontmoet deze voetballegende! Bekijk deze video » Nikkie de Jager ontdekt ultieme doodenge Halloween must-have (video) Bekijk deze video »
Entertainment :


Actuele video's

Meer actuele video's