Zien: Turks-Palestijns-ziekenhuis aangevallen door Israël

Zien: Turks-Palestijns-ziekenhuis aangevallen door Israël

Zien: <em>Turks-Palestijns</em>-ziekenhuis aangevallen door <em>Israël</em> Het Turks-Palestijnse Vriendschaps-ziekenhuis in Gaza is zwaar beschadigd geraakt bij Israëlische aanvallen. Het ministerie van Volksgezondheid in Gaza zegt dat het leven van patiënten en medewerkers in gevaar is gebracht. In het ziekenhuis worden kankerpatiënten behandeld. Veel apparatuur is beschadigd. Bekijk de beelden in de Instagrampost hieronder. Zal Erdogan reageren?Turkije veroordeelt de aanval in de "sterkst mogelijke bewoordingen". Volgens het Turkse ministerie van Buitenlandse Zaken zijn "aanvallen als deze" duidelijke schendingen van het internationaal recht. Erdoğan zal hier volgens meerdere personen op gaan reageren: "Ben benieuwd of Erdogan nu dan wel echt actie gaat ondernemen." Een andere schrijft: "En wat is hun excuus? Zeker dat “Hamas” daar in het ziekenhuis zat." Bekijk de foto's en video's hieronder: Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door CESTMOCRO ??|?? (@cestmocro) Bekijk ook ZIEN: Wereldwijd protest tegen geweld in Palestina: van Griekenland tot Brazilië Bekijk deze video » Video: "National Palestine Day" in Istanbul met 1 miljoen mensen op de been Bekijk deze video »
Dinsdag 31 oktober 2023 om 12:57

Het Turks-Palestijnse Vriendschaps-ziekenhuis in Gaza is zwaar beschadigd geraakt bij Israëlische aanvallen. Het ministerie van Volksgezondheid in Gaza zegt dat het leven van patiënten en medewerkers in gevaar is gebracht. In het ziekenhuis worden kankerpatiënten behandeld. Veel apparatuur is beschadigd. Bekijk de beelden in de Instagrampost hieronder.

Zal Erdogan reageren?
Turkije veroordeelt de aanval in de "sterkst mogelijke bewoordingen". Volgens het Turkse ministerie van Buitenlandse Zaken zijn "aanvallen als deze" duidelijke schendingen van het internationaal recht. Erdoğan zal hier volgens meerdere personen op gaan reageren: "Ben benieuwd of Erdogan nu dan wel echt actie gaat ondernemen." Een andere schrijft: "En wat is hun excuus? Zeker dat “Hamas” daar in het ziekenhuis zat." Bekijk de foto's en video's hieronder:

Actuele video's

Meer actuele video's