Leontine Ruiters openhartig: "Eierstokken en eileider moeten laten verwijderen"

Leontine Ruiters openhartig: "Eierstokken en eileider moeten laten verwijderen"

Leontine Ruiters openhartig: "Eierstokken en eileider moeten laten verwijderen" Bekijk hierboven een Shownieuws-video over Leontine die openhartig is over haar steun naar Marco Leontine Ruiters, de ex van Marco Borsato, vertelde onlangs in Nouveau openhartig over haar band met Marco Borsato. In datzelfde interview laat ze ook weten dat ze naast mentale klachten last heeft gehad van heftige lichamelijke klachten. Bekijk hieronder de Instagrampost van Leontine. "Zoveel pijn"Leontine heeft het afgelopen jaar haar eierstokken en eileider moeten laten verwijderen: “Een aantal jaar geleden zijn er twee cystes operatief bij mij verwijderd”, zegt Leontine. Op beide eierstokken had ze er destijds één. “Die zijn binnen een paar jaar uitgegroeid tot cystes van 10 centimeter.” Ze heeft de operatie lang kunnen uitstellen, maar afgelopen winter kreeg ze zoveel pijn dat één van haar eierstokken dubbelklapte en zowel de eileiders als de eierstokken verwijderd moesten worden. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Leontine (@leontineborsato)
TV :
Maandag 11 september 2023 om 14:58

Bekijk hierboven een Shownieuws-video over Leontine die openhartig is over haar steun naar Marco

Leontine Ruiters, de ex van Marco Borsato, vertelde onlangs in Nouveau openhartig over haar band met Marco Borsato. In datzelfde interview laat ze ook weten dat ze naast mentale klachten last heeft gehad van heftige lichamelijke klachten. Bekijk hieronder de Instagrampost van Leontine.

"Zoveel pijn"
Leontine heeft het afgelopen jaar haar eierstokken en eileider moeten laten verwijderen: “Een aantal jaar geleden zijn er twee cystes operatief bij mij verwijderd”, zegt Leontine. Op beide eierstokken had ze er destijds één. “Die zijn binnen een paar jaar uitgegroeid tot cystes van 10 centimeter.” Ze heeft de operatie lang kunnen uitstellen, maar afgelopen winter kreeg ze zoveel pijn dat één van haar eierstokken dubbelklapte en zowel de eileiders als de eierstokken verwijderd moesten worden.

Actuele video's

Meer actuele video's