Familie Gillis: Massa is kassa gemist? Mark moet papa's Harleys verhuizen in het donker: "Gvd"

Familie Gillis: Massa is kassa gemist? Mark moet papa's Harleys verhuizen in het donker: "Gvd"

Woensdag 1 november 2023 om 16:00

Peter en Wendy zijn op vakantie dus mag Mark Gillis zich bezig houden met z'n vaders nieuwe villa in te richten. De belangrijkste klus is de verhuizing van Peters Harleys voordat er beslag op wordt gelegd...

Electricien
Het proces verloopt best soepel, weliswaar met het nodige commentaar van het zoontje van de baas totdat aan het einde van de omvangrijke klus plotseling het licht uitvalt. Nou moet Mark ook nog voor elektricien spelen: "Gvd", aldus Mark.

Bekijk het fragment uit Familie Gillis: Massa is kassa hieronder

<em>Familie Gillis: Massa is kassa</em> gemist? Mark moet papa's Harleys verhuizen in het donker: &quot;Gvd&quot; Peter en Wendy zijn op vakantie dus mag Mark Gillis zich bezig houden met z'n vaders nieuwe villa in te richten. De belangrijkste klus is de verhuizing van Peters Harleys voordat er beslag op wordt gelegd... ElectricienHet proces verloopt best soepel, weliswaar met het nodige commentaar van het zoontje van de baas totdat aan het einde van de omvangrijke klus plotseling het licht uitvalt. Nou moet Mark ook nog voor elektricien spelen: "Gvd", aldus Mark. Bekijk het fragment uit Familie Gillis: Massa is kassa hieronder Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa is kassa terugkijken via Gids.tv Bekijk ook Eerste beelden Familie Gillis: Massa is Kassa: Peter reageert op rechtszaken (video) Bekijk deze video » Start Familie Gillis: Massa is Kassa: Peter Gillis stopt met zijn dieet (video) Bekijk deze video » Massa is kassa: zo slinks regelt Wendy korting op een borstel, 'Zit haar van iemand in' Bekijk deze video »
TV :

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa is kassa terugkijken via Gids.tv


Actuele video's

Meer actuele video's