Start Familie Gillis: Massa is Kassa: Peter Gillis stopt met zijn dieet (video)

Start Familie Gillis: Massa is Kassa: Peter Gillis stopt met zijn dieet (video)

Start <em>Familie Gillis: Massa is Kassa</em>: Peter Gillis stopt met zijn dieet (video) Het nieuwe seizoen van Familie Gillis: Massa is Kassa is vanaf vanavond te zien bij SBS6. De zender deelt op Instagram een fragment van de eerste aflevering. In dit fragment is te zien dat Peter zich niet meer aan zijn dieet houdt. Bekijk de beelden hieronder. Familie Gillis: Massa is Kassa is vanaf dinsdag 31 oktober om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa is Kassa terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook Zien: Familie Gillis: Massa is Kassa uitgeroepen tot slechtste tv-programma van het jaar Bekijk deze video » Eerste beelden Familie Gillis: Massa is Kassa: Peter reageert op rechtszaken (video) Bekijk deze video »
Dinsdag 31 oktober 2023 om 15:22

Het nieuwe seizoen van Familie Gillis: Massa is Kassa is vanaf vanavond te zien bij SBS6. De zender deelt op Instagram een fragment van de eerste aflevering. In dit fragment is te zien dat Peter zich niet meer aan zijn dieet houdt. Bekijk de beelden hieronder.

Familie Gillis: Massa is Kassa is vanaf dinsdag 31 oktober om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa is Kassa terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's