Zien! Kamelen op blote billen van Waldemar Torenstra in Het Perfecte Plaatje

Zien! Kamelen op blote billen van Waldemar Torenstra in Het Perfecte Plaatje

Donderdag 26 oktober 2023 om 08:28

Voor de kunst en Het Perfecte Plaatje heeft Waldemar Torenstra wel wat over. Niek Roozen bedenkt dat de harige blote billen van Waldemar als woestijn kunnen dienen voor zijn kamelen en dromedarissen. Niet dat een woestijn harig is, dus het kan juist vervreemdend werken...

Bekijk Waldemars blote billen in het fragment uit Het Perfecte Plaatje hieronder.

Zien! Kamelen op blote billen van <em>Waldemar Torenstra</em> in <em>Het Perfecte Plaatje</em> Voor de kunst en Het Perfecte Plaatje heeft Waldemar Torenstra wel wat over. Niek Roozen bedenkt dat de harige blote billen van Waldemar als woestijn kunnen dienen voor zijn kamelen en dromedarissen. Niet dat een woestijn harig is, dus het kan juist vervreemdend werken... Bekijk Waldemars blote billen in het fragment uit Het Perfecte Plaatje hieronder. Het Perfecte Plaatje is iedere woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Video: emotionele Loes Haverkort gaat volledig uit de kleren in Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje: Frans Duijts moet zijn angst voor clowns overwinnen (video) Bekijk deze video » Waldemar Torenstra over deelname aan Het Perfecte Plaatje: 'Familie omverblazen' Bekijk deze video »
TV :
Zien! Kamelen op blote billen van Waldemar Torenstra in Het Perfecte Plaatje

Het Perfecte Plaatje is iedere woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken via Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's