Kijkers geraakt door Ferial (Khalid & Sophie): neefje overleed in Gaza door gebrek medicatie

Kijkers geraakt door Ferial (Khalid & Sophie): neefje overleed in Gaza door gebrek medicatie

Kijkers geraakt door Ferial (<em>Khalid &amp; Sophie</em>): neefje overleed in Gaza door gebrek medicatie In Khalid & Sophie vertelt Ferial Melssen haar hartverscheurende verhaal over haar familie in Gaza. Door de verwoestende oorlog kan haar familie geen kant op. De grens tussen Gaza en Egypte ging woensdag kort open, maar alleen voor zwaargewonden en buitenlanders. Voor haar neefje van 7 jaar komt dit al te laat, door gebrek aan medicijnen is hij overleden. “Dat bereikte mij als eerste, toen moest ik in de auto stappen naar mijn vader…” In de talkshow laten ze bewust de foto van het jongetje duidelijk zien, omdat Ferial wil dat hij een gezicht krijgt. Bekijk het fragment van Khalid & Sophie en reacties van kijkers hieronder. Je kunt elke aflevering van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Khalid & Sophie (@khalidensophie) Zien! Imam en rabbijn reiken elkaar in Buitenhof de hand: 'Zorgen dat de klassen veilig zijn' Bekijk deze video » Renze Klamer verzucht: 'Hoe kun je de reactie van Israël op Gaza nog proportioneel noemen?' (video) Bekijk deze video » Grensovergang tussen Gaza en Egypte heropend: toegang voor gewonden en buitenlanders Bekijk deze video »
Donderdag 2 november 2023 om 09:40

In Khalid & Sophie vertelt Ferial Melssen haar hartverscheurende verhaal over haar familie in Gaza. Door de verwoestende oorlog kan haar familie geen kant op. De grens tussen Gaza en Egypte ging woensdag kort open, maar alleen voor zwaargewonden en buitenlanders. Voor haar neefje van 7 jaar komt dit al te laat, door gebrek aan medicijnen is hij overleden. “Dat bereikte mij als eerste, toen moest ik in de auto stappen naar mijn vader…” In de talkshow laten ze bewust de foto van het jongetje duidelijk zien, omdat Ferial wil dat hij een gezicht krijgt.

Bekijk het fragment van Khalid & Sophie en reacties van kijkers hieronder. Je kunt elke aflevering van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's