Grensovergang tussen Gaza en Egypte heropend: toegang voor gewonden en buitenlanders

Grensovergang tussen Gaza en Egypte heropend: toegang voor gewonden en buitenlanders

Woensdag 1 november 2023 om 18:26

Na dagen van speculatie is het moment eindelijk aangebroken: de grens tussen Gaza en Egypte is geopend. Gewonden en personen met buitenlandse paspoorten krijgen toegang tot de overgang. Tegelijkertijd worden ambulances Gaza binnengereden om hulp te bieden en patiënten te behandelen.

Tekst gaat verder onder de video.

Grensovergang tussen <em>Gaza en Egypte</em> heropend: toegang voor gewonden en buitenlanders Na dagen van speculatie is het moment eindelijk aangebroken: de grens tussen Gaza en Egypte is geopend. Gewonden en personen met buitenlandse paspoorten krijgen toegang tot de overgang. Tegelijkertijd worden ambulances Gaza binnengereden om hulp te bieden en patiënten te behandelen. Tekst gaat verder onder de video. Israëlische luchtaanvalAppartementengebouwen in het noordelijke vluchtelingenkamp Jabalia, gecontroleerd door Hamas in Gaza, zijn ernstig beschadigd door een explosie, volgens persbureau AP, dat zich baseert op informatie van de autoriteiten in Gaza. Deze autoriteiten beweren dat de schade het gevolg is van een Israëlische luchtaanval, maar dit is nog niet bevestigd. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: dodental Gaza stijgt tot boven de 8000 na Israëlische luchtaanvallen Bekijk deze video » Zien: Turks-Palestijns-ziekenhuis aangevallen door Israël Bekijk deze video »
Nieuws :
Grensovergang tussen Gaza en Egypte heropend: toegang voor gewonden en buitenlanders

Israëlische luchtaanval
Appartementengebouwen in het noordelijke vluchtelingenkamp Jabalia, gecontroleerd door Hamas in Gaza, zijn ernstig beschadigd door een explosie, volgens persbureau AP, dat zich baseert op informatie van de autoriteiten in Gaza. Deze autoriteiten beweren dat de schade het gevolg is van een Israëlische luchtaanval, maar dit is nog niet bevestigd.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's