Bijzonder gesprek Matthijs van Nieuwkerk en Anouk: bekijk het hele interview

Bijzonder gesprek Matthijs van Nieuwkerk en Anouk: bekijk het hele interview

Donderdag 2 november 2023 om 11:31

Sinds maandag verschenen er al fragmenten, maar nu kun je het hele interview van Matthijs van Nieuwkerk met Anouk bekijken. De zangeres vertelt in dit gesprek uitgebreid over haar nieuwe album Deena & Jim, dat 3 november uitkomt. Maar er zijn meerdere redenen om te kijken…

Van Nieuwkerk is terug
Het is in meerdere opzichten een bijzonder interview. Anouk vertelt natuurlijk over haar nieuwe muziek, maar ze bespreekt ook zeer persoonlijke onderwerpen, zoals haar dementieklachten en haar kinderen. Daarbij is het de eerste keer sinds lange tijd dat Matthijs van Nieuwkerk weer een interview doet. De presentator verdween uit beeld na beschuldigingen van oud-collega’s van wangedrag op de werkvloer.

Bekijk het hele interview van Matthijs met Anouk hieronder.

Bijzonder gesprek Matthijs van Nieuwkerk en <em>Anouk</em>: bekijk het hele interview Sinds maandag verschenen er al fragmenten, maar nu kun je het hele interview van Matthijs van Nieuwkerk met Anouk bekijken. De zangeres vertelt in dit gesprek uitgebreid over haar nieuwe album Deena & Jim, dat 3 november uitkomt. Maar er zijn meerdere redenen om te kijken… Van Nieuwkerk is terugHet is in meerdere opzichten een bijzonder interview. Anouk vertelt natuurlijk over haar nieuwe muziek, maar ze bespreekt ook zeer persoonlijke onderwerpen, zoals haar dementieklachten en haar kinderen. Daarbij is het de eerste keer sinds lange tijd dat Matthijs van Nieuwkerk weer een interview doet. De presentator verdween uit beeld na beschuldigingen van oud-collega’s van wangedrag op de werkvloer. Bekijk het hele interview van Matthijs met Anouk hieronder. ZIEN: Matthijs van Nieuwkerk duikt op bij boekpresentatie Özcan Akyol Bekijk deze video » Anouk koos voor presentatie nieuw album controversiële Matthijs van Nieuwkerk (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Matthijs van Nieuwkerk terug als presentator! Bekijk hier de beelden Bekijk deze video »
Muziek :
Bijzonder gesprek Matthijs van Nieuwkerk en Anouk: bekijk het hele interview

Actuele video's

Meer actuele video's