Anouk kampt met vroegtijdige dementieklachten: 'Ik ben nu al vergeetachtig'

Anouk kampt met vroegtijdige dementieklachten: 'Ik ben nu al vergeetachtig'

Woensdag 1 november 2023 om 20:26

Maandagavond kreeg Matthijs van Nieuwkerk de eer om Anouks nieuwste album te presenteren, en vandaag gaat het interviewen gewoon door. Ter ere van haar nieuwe muziek gaan de twee opnieuw uitgebreid met elkaar in gesprek.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Anouk</em> kampt met vroegtijdige <em>dementieklachten</em>: 'Ik ben nu al vergeetachtig' Maandagavond kreeg Matthijs van Nieuwkerk de eer om Anouks nieuwste album te presenteren, en vandaag gaat het interviewen gewoon door. Ter ere van haar nieuwe muziek gaan de twee opnieuw uitgebreid met elkaar in gesprek. Tekst gaat verder onder de video. Muzikale vervelingAnouk heeft haar veertiende studioalbum Deena & Jim omgevormd tot een samenhangend symfonisch verhaal over liefde, omdat ze zich 'muzikaal verveelde'. "Ik heb een paar projectjes in dat opzicht die ik wil doen. Ik wil ook nog een keer een hardere plaat maken, en een keer een big band-plaat. Kijken of ik dat ook kan", aldus Anouk. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Anouk kampt met vroegtijdige dementieklachten: 'Ik ben nu al vergeetachtig'

Muzikale verveling
Anouk heeft haar veertiende studioalbum Deena & Jim omgevormd tot een samenhangend symfonisch verhaal over liefde, omdat ze zich 'muzikaal verveelde'. "Ik heb een paar projectjes in dat opzicht die ik wil doen. Ik wil ook nog een keer een hardere plaat maken, en een keer een big band-plaat. Kijken of ik dat ook kan", aldus Anouk.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's