Jan Rotmans over Tweede Kamerverkiezingen: 'Ik heb vertrouwen in Frans Timmermans'

Jan Rotmans over Tweede Kamerverkiezingen: 'Ik heb vertrouwen in Frans Timmermans'

Vrijdag 3 november 2023 om 12:28

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 2 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

In de Wandelgangen blikken Jan Rotmans en Wilfred Genee terug op weer een uitzending van Vandaag Inside en ze praten over de politiek. "Ik heb wel vertrouwen in Frans Timmermans omdat hij op het hoogste toneel, Europa, veel voor elkaar heeft gekregen", aldus Jan Rotmans.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Jan Rotmans</em> over <em>Tweede Kamerverkiezingen</em>: 'Ik heb vertrouwen in Frans Timmermans' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 2 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. In de Wandelgangen blikken Jan Rotmans en Wilfred Genee terug op weer een uitzending van Vandaag Inside en ze praten over de politiek. "Ik heb wel vertrouwen in Frans Timmermans omdat hij op het hoogste toneel, Europa, veel voor elkaar heeft gekregen", aldus Jan Rotmans. Tekst gaat verder onder de video. Frans TimmermansRotmans is van mening dat Timmermans op het gebied van natuur- en milieubescherming heel veel voor elkaar heeft gekregen in Europa. Volgens hem is de voorman van GroenLinks-PvdA capabel genoeg om de uitdagingen op het gebied van milieu en duurzaamheid in ons land aan te kunnen pakken. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Frans Timmermans
Rotmans is van mening dat Timmermans op het gebied van natuur- en milieubescherming heel veel voor elkaar heeft gekregen in Europa. Volgens hem is de voorman van GroenLinks-PvdA capabel genoeg om de uitdagingen op het gebied van milieu en duurzaamheid in ons land aan te kunnen pakken.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's