Bizarre beelden: Vandaag Inside-verslaggever bruusk afgekapt door PSV-perschef

Bizarre beelden: Vandaag Inside-verslaggever bruusk afgekapt door PSV-perschef

Vrijdag 3 november 2023 om 15:15

Tijdens de persconferentie van PSV-trainer Peter Bosz over de wedstrijd Heracles - PSV deed zich een opmerkelijk moment voor. Een verslaggever van Vandaag Inside wilde nog een vraag stellen, maar werd abrupt onderbroken door de perschef van de Eindhovenaren.

Tekst gaat verder onder de video.

Bizarre beelden: <em>Vandaag Inside</em>-verslaggever bruusk afgekapt door <em>PSV-perschef</em> Tijdens de persconferentie van PSV-trainer Peter Bosz over de wedstrijd Heracles - PSV deed zich een opmerkelijk moment voor. Een verslaggever van Vandaag Inside wilde nog een vraag stellen, maar werd abrupt onderbroken door de perschef van de Eindhovenaren. Tekst gaat verder onder de video. Afkappen"Ik ga je afkappen, want ik ga de boete voor Peter die te laat bij het eten zit niet betalen," merkte ze op. "Dus ik mag geen vragen meer stellen?" vroeg de verslaggever. "Nee, want dan komen we te laat. Je moet het goede voorbeeld geven," antwoordde de perschef. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Samenvatting Lens - PSV (groepsfase Champions League) Bekijk deze video » Samenvatting PSV - Ajax (Eredivisie) Bekijk deze video »
Voetbal :

Afkappen
"Ik ga je afkappen, want ik ga de boete voor Peter die te laat bij het eten zit niet betalen," merkte ze op. "Dus ik mag geen vragen meer stellen?" vroeg de verslaggever. "Nee, want dan komen we te laat. Je moet het goede voorbeeld geven," antwoordde de perschef.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's