Kersverse PSV-trainer Peter Bosz spreekt duidelijke taal: 'Doel is kampioen worden'

Kersverse PSV-trainer Peter Bosz spreekt duidelijke taal: 'Doel is kampioen worden'

Maandag 12 juni 2023 om 15:29

Bekijk alle hoogtepunten, aankondigingen en samenvattingen van de Eredivisie op Gids.tv.

PSV heeft de komst van trainer Peter Bosz wereldkundig gemaakt. De 59-jarige oefenmeester tekende vandaag in Eindhoven een contract voor drie seizoenen. Peter Bosz verklaart tegenover Vandaag Inside zijn keuze voor PSV: 'Ons doel is landskampioen worden'.

Tekst gaat verder onder de video.

Kersverse PSV-trainer <em>Peter Bosz</em> spreekt duidelijke taal: 'Doel is kampioen worden' Bekijk alle hoogtepunten, aankondigingen en samenvattingen van de Eredivisie op Gids.tv. PSV heeft de komst van trainer Peter Bosz wereldkundig gemaakt. De 59-jarige oefenmeester tekende vandaag in Eindhoven een contract voor drie seizoenen. Peter Bosz verklaart tegenover Vandaag Inside zijn keuze voor PSV: 'Ons doel is landskampioen worden'. Tekst gaat verder onder de video. Peter Bosz droomkandidaatBosz heeft in het verleden gewerkt bij clubs zoals Ajax, Bayer Leverkusen en Olympique Lyon waar hij zijn stempel heeft gedrukt met zijn manier van spelen. Onder zijn leiding bereikte Ajax de finale van de Europa League in 2017. Mede door deze prestatie wordt Bosz door PSV gezien als een trainer die in staat is om de club naar nieuwe hoogten te brengen. Bekijk de video van Vandaag Inside hierboven. Je kan de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Vandaag Inside: 'Iedereen is blij dat Van Nistelrooij weg is' Bekijk deze video » Wesley Sneijder: 'Ik zou het heel gek vinden als Xavi Simons weggaat bij PSV' (video) Bekijk deze video »
Voetbal :

Peter Bosz droomkandidaat
Bosz heeft in het verleden gewerkt bij clubs zoals Ajax, Bayer Leverkusen en Olympique Lyon waar hij zijn stempel heeft gedrukt met zijn manier van spelen. Onder zijn leiding bereikte Ajax de finale van de Europa League in 2017. Mede door deze prestatie wordt Bosz door PSV gezien als een trainer die in staat is om de club naar nieuwe hoogten te brengen.

Bekijk de video van Vandaag Inside hierboven. Je kan de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's