Bekijk nieuwe beelden van Disney's Wish, vanaf 22 november in de bioscoop

Bekijk nieuwe beelden van Disney's Wish, vanaf 22 november in de bioscoop

Amerikaanse actrice Ariana DeBose speelt Asha in de nieuwe Disney prinsessenfilm Wish. De beroemde animatiestudio brengt elke week een nieuw nummer uit de film uit. Deze week is dat het nummer 'Welcome To Rosas'.

Waar gaat Wish over?
Welkom in het magische koninkrijk Rosas, waar Asha, een scherpzinnige idealist, een wens doet die zo krachtig is dat deze wordt beantwoord door een kosmische kracht: een balletje van grenzeloze energie genaamd Star. Samen gaan Asha en Star de confrontatie aan met een geduchte vijand, de heerser van Rosas, koning Magnifico. Zo probeert ze haar gemeenschap te redden en te bewijzen dat wanneer de wil van een moedig mens zich verbindt met de magie van de sterren, er wonderbaarlijke dingen kunnen gebeuren.

Welcome To Rosas
Popster Julia Micheals schreef dit nummer voor de film. Het liedje wordt waarschijnlijk gebruikt als een vrolijke opening voor de film.

Luister hieronder het hele nummer.

")

Vier de 100ste verjaardag van de Walt Disney Studios met de film Wish. Vanaf 22 november te zien in de bioscoop.

Bekijk nieuwe beelden van <em>Disney's Wish</em>, vanaf 22 november in de bioscoop Amerikaanse actrice Ariana DeBose speelt Asha in de nieuwe Disney prinsessenfilm Wish. De beroemde animatiestudio brengt elke week een nieuw nummer uit de film uit. Deze week is dat het nummer 'Welcome To Rosas'. Waar gaat Wish over?Welkom in het magische koninkrijk Rosas, waar Asha, een scherpzinnige idealist, een wens doet die zo krachtig is dat deze wordt beantwoord door een kosmische kracht: een balletje van grenzeloze energie genaamd Star. Samen gaan Asha en Star de confrontatie aan met een geduchte vijand, de heerser van Rosas, koning Magnifico. Zo probeert ze haar gemeenschap te redden en te bewijzen dat wanneer de wil van een moedig mens zich verbindt met de magie van de sterren, er wonderbaarlijke dingen kunnen gebeuren. Welcome To RosasPopster Julia Micheals schreef dit nummer voor de film. Het liedje wordt waarschijnlijk gebruikt als een vrolijke opening voor de film. Luister hieronder het hele nummer. Ariana DeBose, Wish - Cast - Welcome To Rosas (From "Wish"/Lyric Video") Vier de 100ste verjaardag van de Walt Disney Studios met de film Wish. Vanaf 22 november te zien in de bioscoop. Bekijk ook Unreal: DisneySea in Tokyo krijgt de Frozen, Tangled en Peter Pan uitbreiding uit je dromen! Bekijk deze video » Disney viert hun 100ste verjaardag met de film Wish, dit is wat we weten over de nieuwe prinses Asha! Bekijk deze video » Be careful what you wish for! Bekijk hier de volledige trailer van Disney's Wish Bekijk deze video » Disney100: luister naar This Wish uit de nieuwe Disneyfilm Wish! Bekijk deze video » Luister naar een preview van "This Is The Thanks I Get?!" uit Disney's Wish, vanaf 22 november in de bioscoop Bekijk deze video »
Entertainment :
Bekijk nieuwe beelden van Disney's Wish, vanaf 22 november in de bioscoop

Actuele video's

Meer actuele video's