Disney100: luister naar This Wish uit de nieuwe Disneyfilm Wish!

Disney100: luister naar This Wish uit de nieuwe Disneyfilm Wish!

Disney100: luister naar <em>This Wish</em> uit de nieuwe Disneyfilm <em>Wish</em>! Luister het nummer hierboven. Amerikaanse actrice Ariana DeBose speelt Aisha in de nieuwe Disney-prinses film Wish. In deze nieuwe clip krijgen we voor het eerst een langer stuk te horen van het nummer uit de film. Vanaf deze week gaat Disney elke woensdag een nieuw nummer uit de langverwachte film uitbrengen. Bekijk hieronder hoe ze het nummer schreven. Wish | Writing & Recording "This Wish" Waar gaat Wish over?Welkom in het magische koninkrijk Rosas, waar Asha, een scherpzinnige idealist, een wens doet die zo krachtig is dat deze wordt beantwoord door een kosmische kracht: een balletje van grenzeloze energie genaamd Star. Samen gaan Asha en Star de confrontatie aan met een geduchte vijand, de heerser van Rosas, koning Magnifico. Zo probeert ze haar gemeenschap te redden en te bewijzen dat wanneer de wil van een moedig mens zich verbindt met de magie van de sterren, er wonderbaarlijke dingen kunnen gebeuren. Disney100Op maandag 16 oktober viert Disney zijn 100ste verjaardag. Dit feest wordt al een jaar lang gevierd en wordt afgesloten met de release van Wish. Een film die alle stijlen van Disney-animatie samenbrengt en waar Disney's veel gebruikte symbool, de wensster, een hoofdrol speelt. Today we celebrate a century of unforgettable magic! ?✨ 100 years ago today, in 1923, Walt and Roy Disney founded the company that would become The Walt Disney Company. We're celebrating #Disney100 with 100 of our most iconic characters! Can you spot your favorites? pic.twitter.com/xxfojTuGik— Disney (@Disney) October 16, 2023 Vier de 100ste verjaardag van de Walt Disney Studios met de film Wish. Vanaf 22 november te zien in de bioscoop. Bekijk de trailer hieronder. Wish | Official Trailer Bekijk ook Wist je dat je in Arendelle kon lopen? HongKong Disneyland opent Frozen Themawereld! Bekijk deze video » Dit kun je dit Halloweenseizoen streamen op Disney+ Bekijk deze video » Bekijk de magische trailer van Disney's Once Upon a Studio! Bekijk deze video » Disney viert hun 100ste verjaardag met de film Wish, dit is wat we weten over de nieuwe prinses Asha! Bekijk deze video » Be careful what you wish for! Bekijk hier de volledige trailer van Disney's Wish Bekijk deze video » Bekijk de trailer voor Behind the Attraction seizoen 2, vanaf 1 november op Disney+ Bekijk deze video » Vier de 30ste verjaardag van Hocus Pocus! Bekijk deze video » Disney100: het verhaal van Frozen gaat door in podcast vorm! Bekijk deze video » 100 jaar Disney: bekijk de speciale Disney parade met alle disneyfiguren Bekijk deze video »
Entertainment :
Disney100: luister naar This Wish uit de nieuwe Disneyfilm Wish!

Luister het nummer hierboven.

Amerikaanse actrice Ariana DeBose speelt Aisha in de nieuwe Disney-prinses film Wish. In deze nieuwe clip krijgen we voor het eerst een langer stuk te horen van het nummer uit de film. Vanaf deze week gaat Disney elke woensdag een nieuw nummer uit de langverwachte film uitbrengen.

Bekijk hieronder hoe ze het nummer schreven.

Waar gaat Wish over?
Welkom in het magische koninkrijk Rosas, waar Asha, een scherpzinnige idealist, een wens doet die zo krachtig is dat deze wordt beantwoord door een kosmische kracht: een balletje van grenzeloze energie genaamd Star. Samen gaan Asha en Star de confrontatie aan met een geduchte vijand, de heerser van Rosas, koning Magnifico. Zo probeert ze haar gemeenschap te redden en te bewijzen dat wanneer de wil van een moedig mens zich verbindt met de magie van de sterren, er wonderbaarlijke dingen kunnen gebeuren.

Disney100
Op maandag 16 oktober viert Disney zijn 100ste verjaardag. Dit feest wordt al een jaar lang gevierd en wordt afgesloten met de release van Wish. Een film die alle stijlen van Disney-animatie samenbrengt en waar Disney's veel gebruikte symbool, de wensster, een hoofdrol speelt.

Vier de 100ste verjaardag van de Walt Disney Studios met de film Wish. Vanaf 22 november te zien in de bioscoop. Bekijk de trailer hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's