Luister naar een preview van "This Is The Thanks I Get?!" uit Disney's Wish, vanaf 22 november in de bioscoop

Luister naar een preview van "This Is The Thanks I Get?!" uit Disney's Wish, vanaf 22 november in de bioscoop

Luister naar een preview van &quot;This Is The Thanks I Get?!&quot; uit Disney's <em>Wish</em>, vanaf 22 november in de bioscoop Chris Pine is King Magnifico in de nieuwe Disney prinses film Wish. In de film komen mensen van over de hele wereld om hun wensen over te dragen aan Magnifico, een charmante en zelfverzekerde koning die belooft hun diepste verlangens ooit in vervulling te laten gaan. Maar de koning is niet geheel altruïstisch; hij alleen beslist wiens wens zal worden ingewilligd, en hij geniet van de controle. Vier de 100ste verjaardag van de Walt Disney Studios met de film Wish: vanaf 22 november te zien in de bioscoop. Bekijk de trailer hieronder. Wish | Official Trailer Bekijk ook Bekijk de magische trailer van Disney's Once Upon a Studio! Bekijk deze video » Disney viert hun 100ste verjaardag met de film Wish, dit is wat we weten over de nieuwe prinses Asha! Bekijk deze video » What's in a name? Ontmoet de zeldzame Dombo-octopus! Bekijk deze video » Be careful what you wish for! Bekijk hier de volledige trailer van Disney's Wish Bekijk deze video » Bekijk de trailer voor Behind the Attraction seizoen 2, vanaf 1 november op Disney+ Bekijk deze video » Vier de 30ste verjaardag van Hocus Pocus! Bekijk deze video » Disney100: het verhaal van Frozen gaat door in podcast vorm! Bekijk deze video » 100 jaar Disney: bekijk de speciale Disney parade met alle disneyfiguren Bekijk deze video » Disney100: luister naar This Wish uit de nieuwe Disneyfilm Wish! Bekijk deze video » Disney100: bekijk de leukste Disney verzamelingen! Bekijk deze video » Is het al tijd voor kerst? Bekijk de trailer voor The Santa Clauses met de controversiële Tim Allen Bekijk deze video »
Entertainment :
Luister naar een preview van "This Is The Thanks I Get?!" uit Disney's Wish, vanaf 22 november in de bioscoop

Chris Pine is King Magnifico in de nieuwe Disney prinses film Wish. In de film komen mensen van over de hele wereld om hun wensen over te dragen aan Magnifico, een charmante en zelfverzekerde koning die belooft hun diepste verlangens ooit in vervulling te laten gaan. Maar de koning is niet geheel altruïstisch; hij alleen beslist wiens wens zal worden ingewilligd, en hij geniet van de controle.

Vier de 100ste verjaardag van de Walt Disney Studios met de film Wish: vanaf 22 november te zien in de bioscoop. Bekijk de trailer hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's