Samenvatting Rico Verhoeven - Tariq Osaro (GLORY Collision 6): Rico pakt weer een titel

Samenvatting Rico Verhoeven - Tariq Osaro (GLORY Collision 6): Rico pakt weer een titel

Zaterdag 4 november 2023 om 23:33

Rico Verhoeven heeft zaterdagavond zijn titel met succes verdedigd. Hij versloeg in het directe gevecht zijn tegenstander en mede-kampioen Tariq Osaro tijdens het hoofdevenement van GLORY Collision 6, waarmee hij zijn titel weer nieuw leven in kan blazen. Bekijk de samenvatting hieronder.

Samenvatting <em>Rico Verhoeven - Tariq Osaro</em> (GLORY Collision 6): Rico pakt weer een titel Rico Verhoeven heeft zaterdagavond zijn titel met succes verdedigd. Hij versloeg in het directe gevecht zijn tegenstander en mede-kampioen Tariq Osaro tijdens het hoofdevenement van GLORY Collision 6, waarmee hij zijn titel weer nieuw leven in kan blazen. Bekijk de samenvatting hieronder. Rake klappenHet laatste gevecht van Verhoeven stamt alweer uit oktober 2021, toen hij van Ben Saddik won en zijn titel kreeg. In dit gevecht was Rico vooral tactisch gezien de sterkste. Hij deelde vooral in de tweede en vierde ronde een aantal rijke klappen uit. Osaro wist eigenlijk nooit echt te imponeren. Bekijk de samenvatting van het titelgevecht tussen Rico Verhoeven en Tariq 'Cookie' Osaro hierboven. Volg alles van GLORY Collision 6 dan ook in het GLORY-dossier van Gids.tv. Reacties op Badr Hari's verlies in Bulgarije: "Stop gewoon" (Glory89) Bekijk deze video » Kijk LIVE naar de prelims van GLORY Collision 6 (zaterdag 4 november) Bekijk deze video »
Samenvatting :
Samenvatting Rico Verhoeven - Tariq Osaro (GLORY Collision 6): Rico pakt weer een titel

Rake klappen
Het laatste gevecht van Verhoeven stamt alweer uit oktober 2021, toen hij van Ben Saddik won en zijn titel kreeg. In dit gevecht was Rico vooral tactisch gezien de sterkste. Hij deelde vooral in de tweede en vierde ronde een aantal rijke klappen uit. Osaro wist eigenlijk nooit echt te imponeren.

Bekijk de samenvatting van het titelgevecht tussen Rico Verhoeven en Tariq 'Cookie' Osaro hierboven. Volg alles van GLORY Collision 6 dan ook in het GLORY-dossier van Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's