Video: dit heeft Katja Schuurman geleerd van haar huwelijk met Thijs Römer

Video: dit heeft Katja Schuurman geleerd van haar huwelijk met Thijs Römer

Zondag 5 november 2023 om 14:07

Ze heeft inmiddels al twee huwelijken en een aantal relaties achter de rug, maar Katja Schuurman weet nu eindelijk wat ze wil van een toekomstige man. Shownieuws sprak met Katja op de persdag van haar nieuwe film De Mannenmaker.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: dit heeft <em>Katja Schuurman</em> geleerd van haar <em>huwelijk</em> met <em>Thijs Römer</em> Ze heeft inmiddels al twee huwelijken en een aantal relaties achter de rug, maar Katja Schuurman weet nu eindelijk wat ze wil van een toekomstige man. Shownieuws sprak met Katja op de persdag van haar nieuwe film De Mannenmaker. Tekst gaat verder onder de video. Toekomstige manKatja beweert een stuk wijzer te zijn geworden in de liefde: "Je moet mensen niet proberen te veranderen, dat heb ik wel heel vaak geprobeerd, maar dat heeft geen zin." De actrice vertelt dat haar toekomstige man 'af' moet zijn, wat ze er precies mee bedoelt, laat ze in het midden. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: zo reageert Katja Schuurman op rechtszaak Thijs Römer (Shownieuws) Bekijk deze video » Dappere Katja Schuurman duikt ijskoude water in: 'Nu ook volhouden' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Toekomstige man
Katja beweert een stuk wijzer te zijn geworden in de liefde: "Je moet mensen niet proberen te veranderen, dat heb ik wel heel vaak geprobeerd, maar dat heeft geen zin." De actrice vertelt dat haar toekomstige man 'af' moet zijn, wat ze er precies mee bedoelt, laat ze in het midden.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's