Chantal, Gerard en Ruben zingen fantastische medley uit 1975 in Oh, Wat Een Jaar!

Chantal, Gerard en Ruben zingen fantastische medley uit 1975 in Oh, Wat Een Jaar!

Zondag 5 november 2023 om 15:08

Chantal Janzen, Ruben Nicolai en Gerard Joling brengen in Oh, Wat een Jaar! een eerbetoon aan het jaar 1975. Met deze gevarieerde medley van zes enorme hits weten ze het publiek weg te blazen.

Tekst gaat verder onder de video.

Chantal, Gerard en Ruben zingen fantastische <em>medley</em> uit <em>1975</em> in <em>Oh, Wat Een Jaar!</em> Chantal Janzen, Ruben Nicolai en Gerard Joling brengen in Oh, Wat een Jaar! een eerbetoon aan het jaar 1975. Met deze gevarieerde medley van zes enorme hits weten ze het publiek weg te blazen. Tekst gaat verder onder de video. Medley 1975Diverse artiesten komen voorbij in de medley van 1975, waaronder Rod Stewart, de Zangeres Zonder Naam, Lucifer, Tech-In, Hot Chocolate, en natuurlijk ABBA. Niets is Chantal, Gerard en Ruben te gek. Bekijk de beelden van Oh, Wat Een Jaar! hierboven. Oh, Wat Een Jaar! zie je iedere zaterdagavond om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Oh, Wat een Jaar! terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Het is het jaar 1996 in 'Oh, Wat Een Jaar', deze iconische filmscène wordt nagespeeld Bekijk deze video » Gerard, Ruben en Chantal zingen medley uit 1983 in Oh, Wat Een Jaar! Bekijk deze video »
TV :
Chantal, Gerard en Ruben zingen fantastische medley uit 1975 in Oh, Wat Een Jaar!

Medley 1975
Diverse artiesten komen voorbij in de medley van 1975, waaronder Rod Stewart, de Zangeres Zonder Naam, Lucifer, Tech-In, Hot Chocolate, en natuurlijk ABBA. Niets is Chantal, Gerard en Ruben te gek.

Bekijk de beelden van Oh, Wat Een Jaar! hierboven.

Oh, Wat Een Jaar! zie je iedere zaterdagavond om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Oh, Wat een Jaar! terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's