Opnames Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn deels in Parijs (RTL Boulevard)

Opnames Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn deels in Parijs (RTL Boulevard)

Zondag 5 november 2023 om 21:24

Vanaf volgende week is de film Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn te zien in de bioscoop. Er zijn een paar jaar verstreken sinds het succesvolle Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn en Iris zit op een roze wolk, eindelijk gaat ze trouwen. Hoewel, gaat haar droomhuwelijk er echt van komen? RTL Boulevard sprak hoofdolspeelsters Barbara Sloesen en Holly Mae Brood in Parijs.

Opnames <em>Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn</em> deels in Parijs (<em>RTL Boulevard</em>) Vanaf volgende week is de film Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn te zien in de bioscoop. Er zijn een paar jaar verstreken sinds het succesvolle Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn en Iris zit op een roze wolk, eindelijk gaat ze trouwen. Hoewel, gaat haar droomhuwelijk er echt van komen? RTL Boulevard sprak hoofdolspeelsters Barbara Sloesen en Holly Mae Brood in Parijs. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook RTL Boulevard: Barbara Sloesen dolgelukkig met vriend Joost Hofman (video) Bekijk deze video » Holly Brood in Casa di Beau over dat haar biologische vader niet Herman Brood is (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
Film :
Opnames Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn deels in Parijs (RTL Boulevard)

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's