Marieke Elsinga woedend op het AD om pedofiel-bericht: "Ik word gek"

Marieke Elsinga woedend op het AD om pedofiel-bericht: "Ik word gek"

<em>Marieke Elsinga</em> woedend op <em>het AD</em> om <em>pedofiel</em>-bericht: &quot;Ik word gek&quot; We zien een geëmotioneerde Marieke Elsinga die enorm aangeslagen reageert op Instagram. De presentatrice ergert zich aan heftige nieuwskoppen van met name websites van kranten, zo laat ze emotioneel weten. "Hou ermee op""Ik word soms zó f#!king gek van koppen op krantenwebsites, nu noem ik met name even het AD, want daar gebeurt het heel vaak, die zo heftig zijn dat je het nieuws, ook al zou je het niet willen zien en niet willen aanklikken, alleen al in de kop tot je krijgt. Waarom is dat?!", zegt Marieke woest. Ze opent haar nieuwsapp en ze ziet een kop van een artikel over een pedofiel: "Hou ermee op!" Bekijk de Instagram Story met Marieke hierboven. Bekijk ook Marieke Elsinga tevreden over kijkcijfers The Jump: 'Heel blij met reacties' (video) Bekijk deze video » Marieke Elsinga in tranen bij Qmusic-afscheid Tom en Joe: 'Moest daar even om huilen' Bekijk deze video »
Show :
Maandag 6 november 2023 om 13:16

We zien een geëmotioneerde Marieke Elsinga die enorm aangeslagen reageert op Instagram. De presentatrice ergert zich aan heftige nieuwskoppen van met name websites van kranten, zo laat ze emotioneel weten.

"Hou ermee op"
"Ik word soms zó f#!king gek van koppen op krantenwebsites, nu noem ik met name even het AD, want daar gebeurt het heel vaak, die zo heftig zijn dat je het nieuws, ook al zou je het niet willen zien en niet willen aanklikken, alleen al in de kop tot je krijgt. Waarom is dat?!", zegt Marieke woest. Ze opent haar nieuwsapp en ze ziet een kop van een artikel over een pedofiel: "Hou ermee op!"

Bekijk de Instagram Story met Marieke hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's