Marieke Elsinga in tranen bij Qmusic-afscheid Tom en Joe: 'Moest daar even om huilen'

Marieke Elsinga in tranen bij Qmusic-afscheid Tom en Joe: 'Moest daar even om huilen'

<em>Marieke Elsinga</em> in tranen bij <em>Qmusic</em>-afscheid <em>Tom en Joe</em>: 'Moest daar even om huilen' Qmusic heeft donderdag afscheid genomen van Tom de Graaf en Joe Stam, die eerder deel uitmaakten van de ochtendshow bij Mattie & Marieke. Ze zullen nu de overstap maken naar NPO 3FM, waar ze hun eigen programma gaan presenteren. Tekst gaat verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Mattie & Marieke (@mattiemarieke) Marieke in tranenVoor Tom en Joe viel het afscheid best zwaar in de ochtendshow op Qmusic. Ze kregen van Mattie & Marieke een liedje aangeboden dat ze zelf hadden ingezonden. "Ik heb, nou, het is een kleine twee uur geleden, toen moest ik daar even om huilen," aldus Marieke Elsinga. Bekijk het fragment uit de de Qmusic-ochtendshow van Mattie & Marieke hierboven. Bekijk ook Schattig: zoontje Marieke Elsinga neemt zelf hilarische video op (video) Bekijk deze video » Marieke Elsinga tevreden over kijkcijfers The Jump: 'Heel blij met reacties' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Donderdag 26 oktober 2023 om 13:10

Qmusic heeft donderdag afscheid genomen van Tom de Graaf en Joe Stam, die eerder deel uitmaakten van de ochtendshow bij Mattie & Marieke. Ze zullen nu de overstap maken naar NPO 3FM, waar ze hun eigen programma gaan presenteren.

Tekst gaat verder onder de video.

Marieke in tranen
Voor Tom en Joe viel het afscheid best zwaar in de ochtendshow op Qmusic. Ze kregen van Mattie & Marieke een liedje aangeboden dat ze zelf hadden ingezonden. "Ik heb, nou, het is een kleine twee uur geleden, toen moest ik daar even om huilen," aldus Marieke Elsinga.

Bekijk het fragment uit de de Qmusic-ochtendshow van Mattie & Marieke hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's