Lang Leve de Liefde: Ben en Jackie intiem naast elkaar in hottub zonder oogcontact

Lang Leve de Liefde: Ben en Jackie intiem naast elkaar in hottub zonder oogcontact

Dinsdag 7 november 2023 om 13:44

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Ben en Jackie intiem naast elkaar in hottub zonder oogcontact In Lang Leve de Liefde zitten Jackie en Ben in de hottub met de vragen uit de vragenpot. Ze zitten er intiem bij zo dicht naast elkaar. Is dat omdat Jackie dan niet naar Ben hoeft te kijken want zij vindt het moeilijk om oogcontact te houden... Bekijk de beelden van Lang Leve De Liefde hierboven. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Romantiek in Lang Leve de Liefde: wil Jens knuffelen met Rachel? (video) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Dempsey weet wel wie hij wil, maar willen de dames hem ook? Bekijk deze video » LLDL: Pokémon-fanaat vertelt over zijn jacht op Pokémons: "De politie kwam" Bekijk deze video »
TV :

In Lang Leve de Liefde zitten Jackie en Ben in de hottub met de vragen uit de vragenpot. Ze zitten er intiem bij zo dicht naast elkaar. Is dat omdat Jackie dan niet naar Ben hoeft te kijken want zij vindt het moeilijk om oogcontact te houden...

Bekijk de beelden van Lang Leve De Liefde hierboven.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's