Robert ten Brink bij Martien Meiland aan de deur: "Jeetjemina, ik schrik me dood" (RTL Boulevard)

Robert ten Brink bij Martien Meiland aan de deur: "Jeetjemina, ik schrik me dood" (RTL Boulevard)

<em>Robert ten Brink</em> bij <em>Martien Meiland</em> aan de deur: &quot;Jeetjemina, ik schrik me dood&quot; (<em>RTL Boulevard</em>) Zie boven een fragment uit Chateau Meiland met Martien op weg naar de studio voor de opnames van De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond waarin hij de rol van kasteelheer speelt Robert ten Brink is op weg naar Martien Meiland met een verrassing want De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond heeft al 100.000 bezoekers getrokken en daarmee de prijs de 'Gouden Film' gewonnen. Martien schrikt van Roberts komst. "Jeetjemina, ik schrik me dood", aldus de succesvolle acteur. Verbaasd is hij niet met het plakkaat want de film is enig en gaat ongetwijfeld een record breken! Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder: Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard) Bekijk ook Dave Roelvink voor het eerst na terugval aan het woord: "Blij dat ik er weer ben" (video) Bekijk deze video » In Bureau Rotterdam staat politie voor uitdaging: wellicht ontploffingsgevaar door auto in de fik Bekijk deze video » Rico Verhoeven uit ongenoegen over filmpje sparringsessie met Dilan Yesilgöz (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 7 november 2023 om 15:39

Zie boven een fragment uit Chateau Meiland met Martien op weg naar de studio voor de opnames van De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond waarin hij de rol van kasteelheer speelt

Robert ten Brink is op weg naar Martien Meiland met een verrassing want De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond heeft al 100.000 bezoekers getrokken en daarmee de prijs de 'Gouden Film' gewonnen. Martien schrikt van Roberts komst. "Jeetjemina, ik schrik me dood", aldus de succesvolle acteur. Verbaasd is hij niet met het plakkaat want de film is enig en gaat ongetwijfeld een record breken!

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder:

Actuele video's

Meer actuele video's