Tygo Gernandt schittert als schurk in FERRY: de serie

Tygo Gernandt schittert als schurk in FERRY: de serie

Vrijdag 3 november 2023 om 11:42

Tygo Gernandt maakt, naast uiteraard Elise Schaap en Frank Lammers, zijn opwachting in FERRY: de serie, die vanaf nu op Netflix te zien is. De acteur sprak donderdagavond over zijn rol bij BEAU en daar was uiteraard ook alvast een fragment te zien.

Bekijk het fragment van BEAU hieronder

Tygo Gernandt schittert als schurk in <em>FERRY: de serie</em> Tygo Gernandt maakt, naast uiteraard Elise Schaap en Frank Lammers, zijn opwachting in FERRY: de serie, die vanaf nu op Netflix te zien is. De acteur sprak donderdagavond over zijn rol bij BEAU en daar was uiteraard ook alvast een fragment te zien. Bekijk het fragment van BEAU hieronder FERRY: de serie is vanaf 3 november te zien op Netflix. Bekijk hier alvast waar je FERRY: de serie kunt kijken. Genre: misdaad. Aantal afleveringen: 8. Lengte van de afleveringen: 50 minuten. Bekijk ook Frank Lammers weer op boevenpad in Ferry de serie: 'Wanhopig op zoek naar geld' Bekijk deze video » Woeste Gea in Waar is mijn erfenis?: 'Ik kan nooit zo dement worden dat ik dit zal vergeten' Bekijk deze video » André Hazes prijst seksspeeltjes aan: 'Wil mensen thuis handje helpen' Bekijk deze video » :[video:videos](ids:"600711,600659" title:""
TV :
Tygo Gernandt schittert als schurk in FERRY: de serie

FERRY: de serie is vanaf 3 november te zien op Netflix. Bekijk hier alvast waar je FERRY: de serie kunt kijken. Genre: misdaad. Aantal afleveringen: 8. Lengte van de afleveringen: 50 minuten.


:[video:videos](ids:"600711,600659" title:""

Actuele video's

Meer actuele video's