Opmerkelijke onthulling Johan Derksen: 'Al 10 jaar geen warme maaltijd gehad' (video)

Opmerkelijke onthulling Johan Derksen: 'Al 10 jaar geen warme maaltijd gehad' (video)

Woensdag 8 november 2023 om 10:22

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 7 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Hoe blijft Johan Derksen zo slank? Door bijna niks te eten, zo hoorde je in Vandaag Inside. Bekijk het fragment hieronder.

Opmerkelijke onthulling <em>Johan Derksen</em>: 'Al 10 jaar geen warme maaltijd gehad' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 7 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Hoe blijft Johan Derksen zo slank? Door bijna niks te eten, zo hoorde je in Vandaag Inside. Bekijk het fragment hieronder. BoterhammenTopkok Miljuschka Witzenhausen is te gast in Vandaag Inside en daarom gaat het aan de VI-tafel al snel over de lekkerste recepten en snacks. Johan Derksen had eerder last van overgewicht, maar dat is definitief verleden tijd: 'Als je er niks instopt, kom je ook niet aan.' En dat Derksen zo is afgevallen komt dus ook omdat hij bijna niks meer eet. 'Ik heb al tien jaar geen warme maaltijd gehad.' Van Derksen is bekend dat hij alleen droge boterhammen en yoghurt eet. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Boterhammen
Topkok Miljuschka Witzenhausen is te gast in Vandaag Inside en daarom gaat het aan de VI-tafel al snel over de lekkerste recepten en snacks. Johan Derksen had eerder last van overgewicht, maar dat is definitief verleden tijd: 'Als je er niks instopt, kom je ook niet aan.' En dat Derksen zo is afgevallen komt dus ook omdat hij bijna niks meer eet. 'Ik heb al tien jaar geen warme maaltijd gehad.' Van Derksen is bekend dat hij alleen droge boterhammen en yoghurt eet.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's