Waarom is Amersfoort beste stad van Europa om te wonen? (Hart van Nederland)

Waarom is Amersfoort beste stad van Europa om te wonen? (Hart van Nederland)

Waarom is <em>Amersfoort</em> beste stad van Europa om te wonen? (<em>Hart van Nederland</em>) De jury van de Britse denktank 'Academy of Urbanism' heeft Amersfoort uitgeroepen tot beste stad van Europa om te wonen. Volgens de denktank richt Amersfoort zich op het welzijn en geluk van haar inwoners. Dat gaat van het aanbieden van diverse en kwalitatief goede, betaalbare woningen tot maatregelen om het autogebruik te beperken. In Hart van Nederland komen de Amersfoorters zelf aan het woord. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland over de gevaren van koken op gas: 'Giftige stoffen in huis' (video) Bekijk deze video » Zien: aardappelboer verliest kiepwagen en verwoest woning in Groningen Bekijk deze video » Heftig: killerclown Amersfoort zorgt voor onrust en gegil (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Donderdag 9 november 2023 om 10:53

De jury van de Britse denktank 'Academy of Urbanism' heeft Amersfoort uitgeroepen tot beste stad van Europa om te wonen. Volgens de denktank richt Amersfoort zich op het welzijn en geluk van haar inwoners. Dat gaat van het aanbieden van diverse en kwalitatief goede, betaalbare woningen tot maatregelen om het autogebruik te beperken. In Hart van Nederland komen de Amersfoorters zelf aan het woord.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's