Zien: aardappelboer verliest kiepwagen en verwoest woning in Groningen

Zien: aardappelboer verliest kiepwagen en verwoest woning in Groningen

Woensdag 8 november 2023 om 18:01

In Groningen raakte een huis woensdag zwaar beschadigd toen een tractoraanhangwagen vol aardappelen losraakte en het pand binnenreed. De impact was zeer heftig en het gebouw is nu zo instabiel dat de aanhanger voorlopig niet uit de woning verwijderd kan worden.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>aardappelboer</em> verliest <em>kiepwagen</em> en verwoest woning in <em>Groningen</em> In Groningen raakte een huis woensdag zwaar beschadigd toen een tractoraanhangwagen vol aardappelen losraakte en het pand binnenreed. De impact was zeer heftig en het gebouw is nu zo instabiel dat de aanhanger voorlopig niet uit de woning verwijderd kan worden. Tekst gaat verder onder de video. Losgeraakte aanhangerHet is een wonder dat niemand gewond raakte bij dit opmerkelijke ongeval. Hulpdiensten werden rond het middaguur gealarmeerd. De impact moet aanzienlijk zijn geweest. Op beelden is te zien dat de aanhanger van de tractor losraakt en zich vervolgens in de woning boort, waarbij een deel van het pand op de aanhanger terechtkomt. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland over de gevaren van koken op gas: 'Giftige stoffen in huis' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: automobilist overleden bij ongeval op A12 bij Ede (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Losgeraakte aanhanger
Het is een wonder dat niemand gewond raakte bij dit opmerkelijke ongeval. Hulpdiensten werden rond het middaguur gealarmeerd. De impact moet aanzienlijk zijn geweest. Op beelden is te zien dat de aanhanger van de tractor losraakt en zich vervolgens in de woning boort, waarbij een deel van het pand op de aanhanger terechtkomt.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's