Hart van Nederland over de gevaren van koken op gas: 'Giftige stoffen in huis' (video)

Hart van Nederland over de gevaren van koken op gas: 'Giftige stoffen in huis' (video)

Woensdag 8 november 2023 om 09:07

<em>Hart van Nederland</em> over de gevaren van koken op gas: 'Giftige stoffen in huis' (video) Wie op gas kookt heeft gemiddeld meer giftige stoffen in huis dan mensen met een elektrische kookplaat, zo hoorde je in Hart van Nederland. Dit blijkt uit onderzoek. Het gaat om stikstofdioxide die in je huis blijft hangen. Het gebruik van een afzuigkap maakt geen verschil. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Rico Verhoeven uit ongenoegen over filmpje sparringsessie met Dilan Yesilgöz (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Steun voor burgemeester Drimmelen na opzettelijke bijna-aanrijding: "Doet me ontzettend veel goed" (HvNL) Bekijk deze video » Hart van Nederland: gemaskerde mannen overvallen woning in Stein (video) Bekijk deze video »
TV :

Wie op gas kookt heeft gemiddeld meer giftige stoffen in huis dan mensen met een elektrische kookplaat, zo hoorde je in Hart van Nederland. Dit blijkt uit onderzoek. Het gaat om stikstofdioxide die in je huis blijft hangen. Het gebruik van een afzuigkap maakt geen verschil.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's