Lang Leve De Liefde: John werkt yoghurt onsmakelijk naar binnen en begint over diarree

Lang Leve De Liefde: John werkt yoghurt onsmakelijk naar binnen en begint over diarree

Donderdag 9 november 2023 om 11:53

In Lang Leve De Liefde ontbijten Froukje en John met een schaaltje yoghurt. Froukje vertelt ondertussen hoe ze al twee koppen koffie op heeft. John vertelt op zijn beurt, terwijl hij de yoghurt op een onsmakelijke manier naar binnen werkt, over diarree...

Bekijk het fragment uit Lang Leve De Liefde hieronder.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: John werkt yoghurt onsmakelijk naar binnen en begint over diarree In Lang Leve De Liefde ontbijten Froukje en John met een schaaltje yoghurt. Froukje vertelt ondertussen hoe ze al twee koppen koffie op heeft. John vertelt op zijn beurt, terwijl hij de yoghurt op een onsmakelijke manier naar binnen werkt, over diarree... Bekijk het fragment uit Lang Leve De Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook LLDL: Pokémon-fanaat vertelt over zijn jacht op Pokémons: "De politie kwam" Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Ben en Jackie intiem naast elkaar in hottub zonder oogcontact Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: is Jackie te zelfstandig voor haar date? Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's