Waldemar Torenstra blikt terug op Het Perfecte Plaatje-avontuur: 'Ik baal er gewoon van'

Waldemar Torenstra blikt terug op Het Perfecte Plaatje-avontuur: 'Ik baal er gewoon van'

Donderdag 9 november 2023 om 16:25

Woensdagavond zaten kijkers van Het Perfecte Plaatje weer aan de buis gekluisterd. Terwijl Loes Haverkort opnieuw indruk maakte, kwam het avontuur voor Waldemar Torenstra tot een einde. Nu blikt hij terug op zijn opmerkelijke reis.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Waldemar Torenstra</em> blikt terug op <em>Het Perfecte Plaatje</em>-avontuur: 'Ik baal er gewoon van' Woensdagavond zaten kijkers van Het Perfecte Plaatje weer aan de buis gekluisterd. Terwijl Loes Haverkort opnieuw indruk maakte, kwam het avontuur voor Waldemar Torenstra tot een einde. Nu blikt hij terug op zijn opmerkelijke reis. Tekst gaat verder onder de video. Reactie Waldemar Torenstra"Ik vond de groep erg leuk, het fotograferen was ook leuk, maar ik heb er gewoon niet genoeg moeite in kunnen steken om goed genoeg te worden en door te kunnen gaan," aldus Waldemar Torenstra. De acteur vertelt dat hij ontzettend baalt van zijn exit uit het programma. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Het Perfecte Plaatje is iedere woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Hilarisch! Dikke Dennis in Het Perfecte Plaatje uit de kleren: Niek Roozen komt niet meer bij Bekijk deze video » Loes Haverkort geëmotioneerd door heftige foto's van dragqueen in Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video »
TV :
Waldemar Torenstra blikt terug op Het Perfecte Plaatje-avontuur: 'Ik baal er gewoon van'

Reactie Waldemar Torenstra
"Ik vond de groep erg leuk, het fotograferen was ook leuk, maar ik heb er gewoon niet genoeg moeite in kunnen steken om goed genoeg te worden en door te kunnen gaan," aldus Waldemar Torenstra. De acteur vertelt dat hij ontzettend baalt van zijn exit uit het programma.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Het Perfecte Plaatje is iedere woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's