Dilan Yeşilgöz draait in Radio1-debat: 'Ik zie niets in programma Wilders' (video)

Dilan Yeşilgöz draait in Radio1-debat: 'Ik zie niets in programma Wilders' (video)

Vrijdag 3 november 2023 om 20:39

Met toeters en bellen liet Dilan Yeşilgöz, de lijsttrekker van de VVD, eerder in de campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen weten dat ze toch met de PVV wilde samenwerken. De VVD wilde dit jarenlang niet. Vandaag kwam ze toch op haar woorden terug.

Samenwerking
In het NPO Radio 1-debat van vrijdag gingen Dilan Yeşilgöz en Geert Wilders met elkaar en Henri Bontebal van het CDA in debat over migratie. Waar Yeşilgöz voorheen sprak van het uitsluiten van partijen als 'Haags gedoe', is ze nu toch gedraaid.

<em>Dilan Yeşilgöz</em> draait in <em>Radio1-debat</em>: 'Ik zie niets in programma Wilders' (video) Met toeters en bellen liet Dilan Yeşilgöz, de lijsttrekker van de VVD, eerder in de campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen weten dat ze toch met de PVV wilde samenwerken. De VVD wilde dit jarenlang niet. Vandaag kwam ze toch op haar woorden terug. SamenwerkingIn het NPO Radio 1-debat van vrijdag gingen Dilan Yeşilgöz en Geert Wilders met elkaar en Henri Bontebal van het CDA in debat over migratie. Waar Yeşilgöz voorheen sprak van het uitsluiten van partijen als 'Haags gedoe', is ze nu toch gedraaid. Bekijk een van de fragmenten van het NPO Radio 1 Verkiezingsdebat hierboven. Applaus voor Wilders vanwege rake opmerking tegen Baudet (NOS) Bekijk deze video » Zien: Geert Wilders binnenkort te gast bij Vandaag Inside Bekijk deze video » Geert Wilders: 'In de zee in Thailand zwemt mijn beveiliging met me mee' Bekijk deze video » Pieter Omtzigt schuift niet aan bij Vandaag Inside maar doet tegenvoorstel Bekijk deze video »
Politiek :
Dilan Yeşilgöz draait in Radio1-debat: 'Ik zie niets in programma Wilders' (video)

Bekijk een van de fragmenten van het NPO Radio 1 Verkiezingsdebat hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's