Mysterie in The Masked Singer: waarom zijn de ogen van Gerard Joling zo blauw?

Mysterie in The Masked Singer: waarom zijn de ogen van Gerard Joling zo blauw?

Mysterie in <em>The Masked Singer</em>: waarom zijn de ogen van Gerard Joling zo blauw? Zien: dit zijn de twintig nieuwe karakters in The Masked Singer (video) In The Masked Singer stelt Ruben Nicolai een belangrijke kijkersvraag. Niet aan een van de gemaskerde BN’ers, maar aan panellid Gerard Joling. Zijn de ogen van de zanger nog blauwer dan normaal? Het blijkt dat Ruben dit goed heeft gezien, want de bril van Joling is stuk. Gelukkig had hij nog lenzen, maar deze zijn wel heel erg blauw… Bekijk de beelden van The Masked Singer hieronder. Het nieuwe seizoen van The Masked Singer is vanaf vrijdag 10 november wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Heb je The Masked Singer gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Zien: dit zijn de twintig nieuwe karakters in The Masked Singer (video) Bekijk deze video » Monica Geuze in panel nieuwe reeks The Masked Singer: ‘Heb mezelf niet omvergeblazen’ Bekijk deze video » Verspreekt Ruben Nicolai zich over deelnemende BN'er in The Masked Singer? (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
Vrijdag 10 november 2023 om 16:28

Zien: dit zijn de twintig nieuwe karakters in The Masked Singer (video)

In The Masked Singer stelt Ruben Nicolai een belangrijke kijkersvraag. Niet aan een van de gemaskerde BN’ers, maar aan panellid Gerard Joling. Zijn de ogen van de zanger nog blauwer dan normaal? Het blijkt dat Ruben dit goed heeft gezien, want de bril van Joling is stuk. Gelukkig had hij nog lenzen, maar deze zijn wel heel erg blauw…

Bekijk de beelden van The Masked Singer hieronder.

Het nieuwe seizoen van The Masked Singer is vanaf vrijdag 10 november wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Heb je The Masked Singer gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's