Verspreekt Ruben Nicolai zich over deelnemende BN'er in The Masked Singer? (RTL Boulevard)

Verspreekt Ruben Nicolai zich over deelnemende BN'er in The Masked Singer? (RTL Boulevard)

Vrijdag 10 november 2023 om 13:37

Vanavond is het zover en zien we de eerste vijf van de twintig BN'ers voor het eerst optreden in seizoen 5 van The Masked Singer. Zingend in opvallende kostuums waardoor ze volledig onherkenbaar zijn mag Nederland weer massaal raden wie er in het schitterende pak zit.

Tekst gaat verder onder de video.

Verspreekt Ruben Nicolai zich over deelnemende BN'er in <em>The Masked Singer</em>? (<em>RTL Boulevard</em>) Vanavond is het zover en zien we de eerste vijf van de twintig BN'ers voor het eerst optreden in seizoen 5 van The Masked Singer. Zingend in opvallende kostuums waardoor ze volledig onherkenbaar zijn mag Nederland weer massaal raden wie er in het schitterende pak zit. Tekst gaat verder onder de video. GrapHet panel bestaande uit Buddy Vedder, Loretta Schrijver, Carlo Boszhard en Gerard Joling met nieuwkomer Monica Geuze staat samen met presentator Ruben Nicolai te trappelen om te mogen beginnen. Maar verspreekt Ruben Nicolai zich nu in RTL Boulevard over een van de deelnemende BN’ers of is het een grap? Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Het nieuwe seizoen van The Masked Singer is vanaf vrijdag 10 november om 20.00 uur te zien op RTL 4. Heb je The Masked Singer gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Ruben Nicolai over nieuw seizoen The Masked Singer: 'Allermooiste pakken' Bekijk deze video » Zien: dit zijn de twintig nieuwe karakters in The Masked Singer (video) Bekijk deze video » Monica Geuze in panel nieuwe reeks The Masked Singer: ‘Heb mezelf niet omvergeblazen’ Bekijk deze video »
Entertainment :
Verspreekt Ruben Nicolai zich over deelnemende BN'er in The Masked Singer? (RTL Boulevard)

Grap
Het panel bestaande uit Buddy Vedder, Loretta Schrijver, Carlo Boszhard en Gerard Joling met nieuwkomer Monica Geuze staat samen met presentator Ruben Nicolai te trappelen om te mogen beginnen. Maar verspreekt Ruben Nicolai zich nu in RTL Boulevard over een van de deelnemende BN’ers of is het een grap?

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.

Het nieuwe seizoen van The Masked Singer is vanaf vrijdag 10 november om 20.00 uur te zien op RTL 4. Heb je The Masked Singer gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's