The Masked Singer: sexy Nijlpaard zet geweldige show neer met lenige moves (video)

The Masked Singer: sexy Nijlpaard zet geweldige show neer met lenige moves (video)

Vrijdag 10 november 2023 om 20:52

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 10 november. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv.

Het nieuwe seizoen van The Masked Singer is van start gegaan en hoe! De geweldige eerste show zat vol spectaculaire karakters en optredens. Bekijk hieronder de performance van het Nijlpaard.

<em>The Masked Singer</em>: sexy Nijlpaard zet geweldige show neer met lenige moves (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 10 november. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv. Het nieuwe seizoen van The Masked Singer is van start gegaan en hoe! De geweldige eerste show zat vol spectaculaire karakters en optredens. Bekijk hieronder de performance van het Nijlpaard. NijlpaardHet sexy Nijlpaard maakte vrijdag als eerste haar opwachting in The Masked Singer. De juryleden zijn onder de indruk van de outfit én van de zangkunsten van het vrolijke dier. En natuurlijk ook van de lenige moves. Maar wie o wie zit er in het pak? Is het Nikkie de Jager of Emma Wortelboer? The Masked Singer is vanaf vrijdag 10 november wekelijks te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
The Masked Singer: sexy Nijlpaard zet geweldige show neer met lenige moves (video)

Nijlpaard
Het sexy Nijlpaard maakte vrijdag als eerste haar opwachting in The Masked Singer. De juryleden zijn onder de indruk van de outfit én van de zangkunsten van het vrolijke dier. En natuurlijk ook van de lenige moves. Maar wie o wie zit er in het pak? Is het Nikkie de Jager of Emma Wortelboer?

The Masked Singer is vanaf vrijdag 10 november wekelijks te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's