The Masked Singer: zit Eloise van Oranje in het pak van de wonderlijke Libelle? (video)

The Masked Singer: zit Eloise van Oranje in het pak van de wonderlijke Libelle? (video)

Vrijdag 10 november 2023 om 21:45

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 10 november. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv.

Zit er in The Masked Singer dit jaar een koninklijk tintje? Gerard Joling denkt van wel. Hij denkt dat Eloise van Oranje in het pak van de Libelle zit.

<em>The Masked Singer</em>: zit Eloise van Oranje in het pak van de wonderlijke Libelle? (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 10 november. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv. Zit er in The Masked Singer dit jaar een koninklijk tintje? Gerard Joling denkt van wel. Hij denkt dat Eloise van Oranje in het pak van de Libelle zit. Gerard Joling heeft het gevoel dat de Libelle in werkelijkheid Marga Bult of Eloise van Oranje is. Ook de andere juryleden komen met meerdere namen in The Masked Singer: Sandra Schuurhof, Merel Westrik of toch Jamie Vaes? De jury is er nog niet uit. The Masked Singer is vanaf vrijdag 10 november wekelijks te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
The Masked Singer: zit Eloise van Oranje in het pak van de wonderlijke Libelle? (video)

Gerard Joling heeft het gevoel dat de Libelle in werkelijkheid Marga Bult of Eloise van Oranje is. Ook de andere juryleden komen met meerdere namen in The Masked Singer: Sandra Schuurhof, Merel Westrik of toch Jamie Vaes? De jury is er nog niet uit.

The Masked Singer is vanaf vrijdag 10 november wekelijks te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's