Hart van Nederland: auto raakt te water bij ongeluk A28, man overlijdt (video)

Hart van Nederland: auto raakt te water bij ongeluk A28, man overlijdt (video)

Zaterdag 11 november 2023 om 09:21

<em>Hart van Nederland</em>: auto raakt te water bij ongeluk A28, man overlijdt (video) Op de A28 ter hoogte van De Wijk (Drenthe) is vrijdagavond een ernstig auto-ongeluk gebeurd. Hierdoor is een 76-jarige man uit Hardenberg om het leven gekomen. Twee anderen raakten zwaargewond. Dat meldt de politie aan Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: drie vrouwen gewond bij botsing tussen Gilze en Bavel (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: persoon overleden na ernstig ongeluk in Lienden (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: jongen gewond bij steekpartij in Roosendaal (video) Bekijk deze video »
TV :

Op de A28 ter hoogte van De Wijk (Drenthe) is vrijdagavond een ernstig auto-ongeluk gebeurd. Hierdoor is een 76-jarige man uit Hardenberg om het leven gekomen. Twee anderen raakten zwaargewond. Dat meldt de politie aan Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's