Hart van Nederland: persoon overleden na ernstig ongeluk in Lienden (video)

Hart van Nederland: persoon overleden na ernstig ongeluk in Lienden (video)

Donderdag 9 november 2023 om 21:53

<em>Hart van Nederland</em>: persoon overleden na ernstig ongeluk in Lienden (video) Een persoon is donderdagmiddag om het leven gekomen door een verkeersongeval in Lienden in de Betuwe. Volgens Hart van Nederland waren er drie auto's betrokken bij het ongeluk. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Waarom is Amersfoort beste stad van Europa om te wonen? (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Hart van Nederland: bus in weiland beland in Gronau, negen gewonden (video) Bekijk deze video » Drama voor oliebollenverkoper Joffrey: Kraam in Tilburg afgebrand na jaar van bedreigingen Bekijk deze video »
Nieuws :

Een persoon is donderdagmiddag om het leven gekomen door een verkeersongeval in Lienden in de Betuwe. Volgens Hart van Nederland waren er drie auto's betrokken bij het ongeluk.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's