Hart van Nederland: meer dan twintig woningen ontruimd na explosie in Den Haag (video)

Hart van Nederland: meer dan twintig woningen ontruimd na explosie in Den Haag (video)

Zaterdag 11 november 2023 om 12:51

<em>Hart van Nederland</em>: meer dan twintig woningen ontruimd na explosie in Den Haag (video) In een appartementencomplex in Den Haag heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een explosie plaatsgevonden. Bewoners van 24 huizen moesten tijdelijk hun woning verlaten. Omstreeks 03.30 uur kregen hulpdiensten een melding van een brand in het appartementencomplex. Verschillende bewoners hadden een harde knal gehoord, waarna het pand zich met rook vulde, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: jongen gewond bij steekpartij in Roosendaal (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: auto raakt te water bij ongeluk A28, man overlijdt (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: auto breekt in stukken en vliegt in brand bij ongeluk in Tilburg (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In een appartementencomplex in Den Haag heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een explosie plaatsgevonden. Bewoners van 24 huizen moesten tijdelijk hun woning verlaten. Omstreeks 03.30 uur kregen hulpdiensten een melding van een brand in het appartementencomplex. Verschillende bewoners hadden een harde knal gehoord, waarna het pand zich met rook vulde, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's