ZIEN: Acrobatengroep Amoukanama performen op Yé Ké Yé Ké van Mory Kanté (Ranking the Talent)

ZIEN: Acrobatengroep Amoukanama performen op Yé Ké Yé Ké van Mory Kanté (Ranking the Talent)

Zondag 12 november 2023 om 08:56

De acrobatengroep Amoukanama verbaast het publiek en de jury op het nummer Yé Ké Yé Ké van Mory Kanté. De zaal raakt niet uitgeklapt en kijkt met open mond naar de swingende mannen. Bekijk hieronder het optreden.

Ranking the Talent is elke zaterdag om 20:00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ranking the Talent terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

ZIEN: Acrobatengroep Amoukanama performen op <em>Yé Ké Yé Ké</em> van Mory Kanté (<em>Ranking the Talent</em>) De acrobatengroep Amoukanama verbaast het publiek en de jury op het nummer Yé Ké Yé Ké van Mory Kanté. De zaal raakt niet uitgeklapt en kijkt met open mond naar de swingende mannen. Bekijk hieronder het optreden. Ranking the Talent is elke zaterdag om 20:00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ranking the Talent terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Johnny de Mol over nieuw programma Ranking the Talent: meld je nu aan (video) Bekijk deze video » Kijkcijfers afgelopen weekend: 'Hotel Hollandia en Ranking the talent scoren slecht' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's