Zien: NASA-astronauten verliezen gereedschapstas in de ruimte, nu te spotten met verrekijker

Zien: NASA-astronauten verliezen gereedschapstas in de ruimte, nu te spotten met verrekijker

Zondag 12 november 2023 om 13:39

Een 'foutje bedankt'-moment in de ruimte: twee NASA-astronauten hebben per ongeluk hun gereedschapstas laten vallen. De tas cirkelt nu rond en zou volgens experts vanaf de aarde zichtbaar zijn met een verrekijker.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>NASA-astronauten</em> verliezen <em>gereedschapstas</em> in de ruimte, nu te spotten met <em>verrekijker</em> Een 'foutje bedankt'-moment in de ruimte: twee NASA-astronauten hebben per ongeluk hun gereedschapstas laten vallen. De tas cirkelt nu rond en zou volgens experts vanaf de aarde zichtbaar zijn met een verrekijker. Tekst gaat verder onder de video. GereedschapstasOp 1 november verloren astronauten Jasmin Moghbeli en Loral O'Hara hun gereedschapstas tijdens werkzaamheden aan een ruimtestation. Gelukkig is de tas reflecterend, waardoor deze met een verrekijker vanaf de aarde zichtbaar is. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: astronauten trainen voor missies naar maan en Mars Bekijk deze video » Zien: André Kuipers benadrukt 'pracht en kwetsbaarheid' van de aarde op Climate Tech Forum Bekijk deze video »
Entertainment :

Gereedschapstas
Op 1 november verloren astronauten Jasmin Moghbeli en Loral O'Hara hun gereedschapstas tijdens werkzaamheden aan een ruimtestation. Gelukkig is de tas reflecterend, waardoor deze met een verrekijker vanaf de aarde zichtbaar is.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's