Wolter Kroes sneert naar Marcel van Roosmalen: "Daardoor ga je zelf echt niet groter lijken"

Wolter Kroes sneert naar Marcel van Roosmalen: "Daardoor ga je zelf echt niet groter lijken"

Maandag 13 november 2023 om 15:50

Marcel van Roosmalen zorgt voor rel in Wormer. Guido den Aantrekker is fan van Marcel en kan wel lachen om de rel. Bekijk de Shownieuws-video hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Wolter Kroes</em> sneert naar <em>Marcel van Roosmalen</em>: &quot;Daardoor ga je zelf echt niet groter lijken&quot; Marcel van Roosmalen zorgt voor rel in Wormer. Guido den Aantrekker is fan van Marcel en kan wel lachen om de rel. Bekijk de Shownieuws-video hieronder. Lees verder onder de video. Aangevallen WolterVanaf het begin heeft Marcel zich afgezet tegen Wormer. Marcel moest er niets van weten. Hij vindt de huizen en de mensen niet leuk. Wolter Kroes woont in Wormerveer en die voelt zich aangevallen door alles wat Marcel roept. De zanger vindt het niet raar dat Wormer het niet erg vindt dat Marcel verhuist. Wolter Kroes lijkt het ook niet erg te vinden aan zijn speech te horen. Anouk Smulders denkt dat Wolter de vlag uithangt omdat Marcel weggaat. De zanger vindt dat Marcel niet alles moet afkraken: "Daardoor ga je zelf echt niet groter lijken." Bekijk het Shownieuws-fragment hierboven. Bekijk ook De 538 Ochtendshow gemist? Wolter Kroes speelt nieuwe single 'Haal Alles Uit Het Leven' Bekijk deze video » Wolter Kroes over Marco Borsato's vervolging: "Hou maar je mond" (video) Bekijk deze video »
TV :

Aangevallen Wolter
Vanaf het begin heeft Marcel zich afgezet tegen Wormer. Marcel moest er niets van weten. Hij vindt de huizen en de mensen niet leuk. Wolter Kroes woont in Wormerveer en die voelt zich aangevallen door alles wat Marcel roept. De zanger vindt het niet raar dat Wormer het niet erg vindt dat Marcel verhuist. Wolter Kroes lijkt het ook niet erg te vinden aan zijn speech te horen. Anouk Smulders denkt dat Wolter de vlag uithangt omdat Marcel weggaat. De zanger vindt dat Marcel niet alles moet afkraken: "Daardoor ga je zelf echt niet groter lijken."

Bekijk het Shownieuws-fragment hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's