Tim den Besten heeft een zeldzame vorm van kanker (video)

Tim den Besten heeft een zeldzame vorm van kanker (video)

Donderdag 2 november 2023 om 22:19

Programmamaker Tim den Besten heeft een zeldzame vorm van kanker. Dat heeft de advocaat van Den Besten donderdagavond laten weten namens zijn cliënt.

Ziek
Eerder donderdag werd al bekend dat Tim den Besten ernstig ziek is. Aan het ANP laat de advocaat weten: "Naast de lichamelijke gevolgen had en heeft Tims ziekte grote impact op zijn geestelijke gezondheid. (...) Zijn precieze diagnose is recent vastgesteld en momenteel worden de uitslagen van de laatste onderzoeken afgewacht, voordat met behandeling kan worden begonnen." De opnames voor het kinderprogramma Timmyland zijn stilgelegd.

<em>Tim den Besten</em> heeft een zeldzame vorm van kanker (video) Programmamaker Tim den Besten heeft een zeldzame vorm van kanker. Dat heeft de advocaat van Den Besten donderdagavond laten weten namens zijn cliënt. ZiekEerder donderdag werd al bekend dat Tim den Besten ernstig ziek is. Aan het ANP laat de advocaat weten: "Naast de lichamelijke gevolgen had en heeft Tims ziekte grote impact op zijn geestelijke gezondheid. (...) Zijn precieze diagnose is recent vastgesteld en momenteel worden de uitslagen van de laatste onderzoeken afgewacht, voordat met behandeling kan worden begonnen." De opnames voor het kinderprogramma Timmyland zijn stilgelegd. Bekijk hierboven het fragment uit het eerste seizoen van Timmyland waarin Tim in gesprek ging met Koning Willem-Alexander. Tim den Besten interviewt Willem Alexander: 'Zegt u iets aardigs, alstublieft' (video) Bekijk deze video » Willem-Alexander in Timmyland: ‘Ik ben de koning, maar niet de baas’ Bekijk deze video » Timmyland: premier Mark Rutte laat zien hoe 'superklein' zijn kantoor is Bekijk deze video »
TV :
Tim den Besten heeft een zeldzame vorm van kanker (video)

Bekijk hierboven het fragment uit het eerste seizoen van Timmyland waarin Tim in gesprek ging met Koning Willem-Alexander.

Actuele video's

Meer actuele video's