Sneak preview: bekijk de eerste scene uit de nieuwe Disney prinses film Wish!

Sneak preview: bekijk de eerste scene uit de nieuwe Disney prinses film Wish!

Nog maar twee weken tot de nieuwe Disneyfilm Wish in de Nederlandse bioscopen draait. De animatie studio heeft een scène vrijgegeven uit de prinsessenfilm die koning Magnifico's agressieve kant laat zien. Of heeft hij toch een punt?

Waar gaat Wish over?
Welkom in het magische koninkrijk Rosas, waar Asha, een scherpzinnige idealist, een wens doet die zo krachtig is dat deze wordt beantwoord door een kosmische kracht: een balletje van grenzeloze energie genaamd Star. Samen gaan Asha en Star de confrontatie aan met een geduchte vijand, de heerser van Rosas, koning Magnifico. Zo probeert ze haar gemeenschap te redden en te bewijzen dat wanneer de wil van een moedig mens zich verbindt met de magie van de sterren, er wonderbaarlijke dingen kunnen gebeuren.

Vier de 100ste verjaardag van de Walt Disney Studios met de film Wish: vanaf 22 november te zien in de bioscoop.

Sneak preview: bekijk de eerste scene uit de nieuwe Disney prinses film <em>Wish!</em> Nog maar twee weken tot de nieuwe Disneyfilm Wish in de Nederlandse bioscopen draait. De animatie studio heeft een scène vrijgegeven uit de prinsessenfilm die koning Magnifico's agressieve kant laat zien. Of heeft hij toch een punt? Waar gaat Wish over?Welkom in het magische koninkrijk Rosas, waar Asha, een scherpzinnige idealist, een wens doet die zo krachtig is dat deze wordt beantwoord door een kosmische kracht: een balletje van grenzeloze energie genaamd Star. Samen gaan Asha en Star de confrontatie aan met een geduchte vijand, de heerser van Rosas, koning Magnifico. Zo probeert ze haar gemeenschap te redden en te bewijzen dat wanneer de wil van een moedig mens zich verbindt met de magie van de sterren, er wonderbaarlijke dingen kunnen gebeuren. Vier de 100ste verjaardag van de Walt Disney Studios met de film Wish: vanaf 22 november te zien in de bioscoop. Bekijk ook Unreal: DisneySea in Tokyo krijgt de Frozen, Tangled en Peter Pan uitbreiding uit je dromen! Bekijk deze video » Disney viert hun 100ste verjaardag met de film Wish, dit is wat we weten over de nieuwe prinses Asha! Bekijk deze video » Be careful what you wish for! Bekijk hier de volledige trailer van Disney's Wish Bekijk deze video » Disney100: luister naar This Wish uit de nieuwe Disneyfilm Wish! Bekijk deze video » Luister naar een preview van "This Is The Thanks I Get?!" uit Disney's Wish, vanaf 22 november in de bioscoop Bekijk deze video »
Entertainment :
Sneak preview: bekijk de eerste scene uit de nieuwe Disney prinses film Wish!

Actuele video's

Meer actuele video's